fbpx

Sunflower Bean udgiver smagsprøve på, hvad vi kan forvente i 2022

Foto: Driely Carter (Pressebillede)

New Yorker-trioen Sunflower Bean er ude med singlen “Baby Don’t Cry”, som handler om at fokusere på de vigtige ting i livet.

Den alternative indierockede trio Sunflower Bean består af Julia Cumming, Nick Kivlen og Jake Faber, som siden deres debut i 2019 har markeret sig som en bemærkelsesværdig gruppe på den internationale rockscene. Det er første gang i år, at vi hører fra den ellers veletablerede trio, og med “Baby Don’t Cry” får vi altså en smagsprøve på, hvad vi kan forvente af Sunflower Beans musikalske univers fremover.

Med sit tilbageholdende beat i verset og sine bragende guitarhymner, der overtager det gentagende omkvæd, leverer trioen et nærmest varslende nummer, der ikke kan andet end at få dig op af stolen. Det er på mange måder et klassisk rocknummer, som Sunflower Bean sætter for dagen, dog tilsat grungede undertoner og svøbet ind i en moderne produktion. Om nummeret fortæller Julia Cumming:

Selv triste sange kan give den varme følelse af håb. Mange ting i vores liv er præget af en køb-og-smid-væk-kultur. Indhold og nyheder der forbruges og kasseres og efterlader os uforløste – tomme kalorier. “Baby Don’t Cry” handler om at nyde og fokusere på det virkelige. Det der betyder noget. Det ægte. De ting lige foran os, der giver os mening.

Lyt til “Baby Don’t Cry” på Spotify lige her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com