fbpx

Svenske Emma Elisabeth ude med americana-poppet single “Lovers”

Foto: Nick Piesk (Pressebillede)

Emma Elisabeth er ude med tredje single forud for sit kommende studiealbum, “Some Kind Of Paradise”.

Emma Elisabeth er en svensk musiker, singer-songwriter og producer, der tidligere har skrevet filmmusik og produceret for andre kunstnere. Den svenske kunstner er inspireret af 70’ernes pop, alternativ rock- og countrymusik for ikke at glemme de post-punkede elementer, der er at finde i hendes musikalske udtryk.

Den nye single “Lovers” er skrevet og produceret i samarbejde med Londonbaserede Dane Etteridge, hvor demonstrative trommer introducerer den guitardrevne melodi, som omfavnes af Emma Elisabeths countrypoppede sangstemme. På meget oplagt vis handler “Lovers” om kontrastfyldte forhold, der både kan være episke såvel som ømtålige. Budskabet lyder noget skeptisk, nemlig at hvis forholdet er godt og ukompliceret, så skal du nyde det – for før eller siden vil følelsernes rus stilne af, og alt vil forandre sig.

Lyt til Emma Elisabeths “Lovers” på Spotify lige her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com