fbpx

The Lumineers annoncerer koncert i K.B. Hallen

Foto: Danny Clinch (pressebillede)

Det internationalt succesfulde band spiller i Danmark i forbindelse med deres kommende album “BRIGHTSIDE”.

Det amerikanske band The Lumineers har det sidste årti vist, at folk-rocken stadig er profitabel og kan generere international succes. Med to Grammy-nomineringer og flere sange i toppen af hitlisterne er bandet efterhånden blevet fast indslag på globale musikscene. I takt med at rejserestriktionerne lempes begynder flere kunstnere at planlægge turnéer, så nu tager The Lumineers en tur forbi Danmark, hvor man den 9. februar 2022 kan opleve bandet i K.B. Hallen.

Koncerten sker i forbindelse med udgivelsen af bandets fjerde album BRIGHTSIDE, der lander den 14. januar 2022. Den første single med samme titel som albummet er allerede udkommet, og den varsler en ny lyd for bandet, der tager bandets folk-rock og lægger tryg på den sidste halvdel. Billetsalget til koncerten begynder allerede på fredag den 15. oktober.

Hvis man ikke kan vente helt til februar, kan man høre “BRIGHTSIDE” på Spotify her.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com