fbpx

THYLA viser at 00’ernes teengage-poprock ikke er død

Foto: Phoebe Fox (pressebillede)

Det britiske band THYLA har udgivet en ny single med titlen “3” med pigtrådsguitar og gennemtrængende vokal, der virker som smagsprøve på deres kommende debutalbum.

Hvis man er af den generation, der sad på teenage-værelset med væggene prydet med plakater af Avril Lavigne eller My Chemical Romance, har vi en god nyhed. Det britiske poprockband THYLA har netop udgivet singlen “3”, der med surrealistiske vokaleffekter og forvrænget pigtrådsguitar giver en dyster fornemmelse med en kant af fandenivoldskhed. Nummeret er en smagsprøve på bandets debutalbum, der forventes at udkomme den 28. januar 2022 gennem pladeselskabet Easy Life Records. Bandet udtaler om sangen:

– “3” handler om ego, stolthed og lidelse samt tåbeligheden ved at leve i fortiden. Den handler også om at komme tilbage fra tidligere traumer og at få lært, at lidelse gør dig til hvem, du er. Den handler om at man ikke har brug for validering fra nogen andre end sig selv. Hvad end du vælger at gøre i livet, er det nødt til at være for dig, ikke fordi du føler, du burde, men fordi du kunne.

Du kan lytte til “3” på Spotify her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com