fbpx

Trentemøller annoncerer dansk koncert

Foto: Esben Strunk (pressebillede)

I går løftede den prisvindende komponist og producer Trentemøller sløret for sin kommende Europa-tour, der afrundes af en koncert på hjemmebane.

I forbindelse med sit kommende album Memoria, løftede den prisvindende komponist og producer Trentemøller i går sløret for en omfattende Europa-tour. Den toneangivende musiker har fyldt tourplanen godt op, og besøger blandt andet Berlin, Prag, Amsterdam, London og Paris, men det måske mest spændende for de danske fans er, at den europæiske rejse afrundes på dansk jord. Den 1. april 2022 spiller Trentemøller koncert i Den Grå Hal på Christiania, og det bliver derfor muligt at opleve den internationalt anerkendte kunstner i relativt intime rammer. I et Instagram-opslag har Trentemøller derudover annonceret, at albumturnéen senere vil besøge USA og at datoer for dette offentliggøres på et senere tidspunkt.

Senest har vi haft glæden af en smagsprøve på det kommende album i form af singlen “All Too Soon”, som du kan høre på Spotify her.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com