fbpx

Trine Lyngvigs nye musikvideo er episk eskapisme

Foto: Jesper Van (Pressebillede)

Den nye musikvideo fra Trine Lyngvig er en virkelighedsflugt med sit udgangspunkt i det naturlige.

Den danske sanger og sangskriver Trine Lyngvig udgav i fredags singlen “Blue Eyes” og offentliggjorde i samme omgang sangens tilhørende musikvideo. Sangen er en melankolsk indiepop-ballade, der med et roligt tempo skildrer mødet mellem to mennesker, der i forelskelsens fordybelse falder ind i en trancelignende tilstand. Sangen er ment som en smagsprøve på det kommende debut-EP White Bird, der udkommer den 29. oktober. Lyngvig fortæller selv om den nye single:

– ”Blue Eyes” handler om at blive fanget af et blik og forsvinde så langt ind i det, at virkeligheden forsvinder. Det lyder som en kærlighedssang, men for mig var det en flugt. Jeg havde så meget brug for at komme et andet sted hen, et sted hvor jeg blev set, hvor jeg igen var en del af en kærlighedsfortælling. ”Blue Eyes” er den fortælling.

Du kan se musikvideoen til “Blue Eyes” på YouTube her eller høre sangen på Spotify her.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com