fbpx

Vildmanden IVER annoncerer koncert på RUST

Foto: IVER (PR)

Den fremadstormende debutant rammer næste år det københavnske spillested RUST med sit fandenivoldske popunivers.

Den tidligere KarriereKanonen-finalist IVER har med blot en enkelt single gjort sit indtog på den danske musikscene med sin alternative og energitætte popmusik, der allerede har høstet både radiorotation på P3 og en koncert på dette års SPOT Festival. IVER besidder nemlig en ungdommelig nerve og en udtryksfuld sårbarhed, der fremstår virkelig overbevisende og fascinerende på debutsinglen “Vildmand”, som den spritnye artist udgav den 24. september.

Lørdag den 26. marts 2022 inviterer han folk ind i sit fandenivoldske og hudløst ærlige univers, når han indtager det københavnske spillested RUST i det nye år. IVERs højenergiske og ekstroverte skildring af forstadslivet, selvtillidskvaler og forskruede maskulinitetsidealer er som skabt til et liveformat, og vi er derfor ikke i tvivl om, at det bliver en intens og mindeværdig oplevelse, når den unge debutant spiller sit første headliner-show i RUSTs intime rammer.

Imens du venter på koncerten, kan du lytte til den hårdtslående debutsingle “Vildmand” på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com