fbpx

Wraae skruer op for tempoet på ny single

Foto: Joakim Lambek (Pressebillede)

Den danske popsangerinde udgav sit tredje singleudspil “Minde, En Drøm” fredag den 1. oktober, hvor hun skruer op for det tempofulde og energiske omkvæd.

Som spirende artist i det musikalske vækstlag har Wraae gjort sig bemærket med sin dansksprogede popmusik, der henter inspiration fra en 80’er-poppet lyd. Bag kunstneren står den jyske – dog københavnerbaserede – sangerinde og musiker Anne Sofie Wraae.

Tidligere har sangerinden præsenteret os for et atmosfærisk og inderligt popunivers, men til kontrast løfter Wraae nu sløret for et mere farverigt og energisk lydbillede. Som på hendes to første singleudgivelser står omkvædet som et ekstremt ørehængende og stærkt element i Wraaes musikproduktioner. Og det er særligt det tempofulde omkvæd, der får lov at fylde på lydsiden af den nye single “Minde, En Drøm”.

På den nye single sammenfletter Wraae den akustiske guitar med syntetiske vokalspor, og tekstuniverset trækker på nogle af pophistoriens mest markante figurer i Danmark, nemlig Dodo & The Dodo’s og Ray Dee Oh. Det betyder dog ikke, at lydbilledet ikke er meget moderne og nærværende, som netop er skabt i samarbejde med stjerneproduceren Rasmus Søegren, der står bag mange af tidens store, danske hits. Det kan altså godt se ud som om, at Wraae har en lovende karriere i vente som en af Danmarks næste popstjerneskud.

Lyt til “Minde, En Drøm” på Spotify lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com