fbpx

Yellow Spoon og KALEIIDO udgiver første smagsprøve på fælles improvisationsalbum

Foto: KALEIIDO (forrest) & Yellow Spoon // (PR)

Improvisationsduoerne Yellow Spoon og KALEIIDO optog en fælles live-session, der nu udgives som album og første single “Cuban Cigar” er allerede udgivet.

I begyndelsen af pandemien blev både Yellow Spoon og KALEIIDO bedt om at medvirke i et ambitiøst projekt, som man nu kan høre første smagsprøve fra. Koncertformatet Nebula inviterede de to improvisationsduoer forbi Institut for (X) i Aarhus, hvor de blev bedt om at spille to timers koncert uafbrudt, mens det hele blev sendt live til The Lot Radio i New York. Denne improviserede live-session bliver nu udgivet som et album med den passende titel The Nebula Session, og den første single “Cuban Cigar” er nu udgivet på diverse streamingtjenester.

Yellow Spoon, som består af Rasmus Sitarz og Christoffer Holm Clausen, bruger forskelligt slagtøj med diverse keyboard-lyde, hvor de med denne kombination udfolder deres musik, der er influeret af fusionsjazz og hip hop-beats. På den kommende plade er dette kombineret med KALEIIDOs saxofon-melodier, der spilles af Cecilie Strange, samt Anna Roemers svævende guitarspil. Alle instrumentalisterne har hver deres styrker, som yndefuldt sammenflettes og kulminerer i et levende og nærværende stykke improviseret jazz, der fusioneres med elektroniske og drømmende elementer.

Du kan lytte til “Cuban Cigar” på Spotify her.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com