fbpx

Beach House deler første kapitel af kommende album og annoncerer dansk koncert

Foto: David Belisle (Pressebillede)

Den legendariske dreampop-duo har netop annonceret deres ottende album og en 2022-tour med stop i Falkonersalen.

Beach House har siden 2004 opbygget en decideret ikonstatus på den internationale indiepop-scene med deres charmerende lo-fi-samsurium af gamle trommemaskiner, luftige vokaler og chorus-indsmurte guitarfigurer. Markerparret har netop offentliggjort, at de udgiver deres ottende album Once Twice Melody den 18. februar 2022, og allerede nu kan du lytte til det første kapitel i form af fire spritnye sange.

Once Twice Melody er det første Beach House-album, der er produceret udelukkende af duoen selv. Udover albumannonceringen kan du desuden glæde dig til at opleve den amerikanske dreampop-duo på deres kommende verdensturné, der rammer Falkonersalen den 9. juni 2022. Hvis du er Beach House-fan og ikke kan nøjes med de fire nye sange, kan du også dykke ned i vores tre bud på dit nye musikalske crush, som vi udgav tilbage i september.

Lyt til det første kapitel af Once Twice Melody på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com