fbpx

Benjamin Hav hylder den ekstraordinære glæde på ny single

Foto: Sebastian Birk (Pressebillede)

Benjamin Hav & Familien er netop i færd med at turnere kongeriget tyndt og udgiver singlen “Cannelloni og Kød” midt i den folkelige opbakning.

Den tidligere Benal-rapper Benjamin Hav har for alvor etableret sig som soloartist og er i dette øjeblik midt i en omfattende og næsten udsolgte Danmarks-turné, der blandt andet byder på hele tre shows i Store VEGA og to shows på TRAIN grundet den enorme efterspørgsel. Som en hyldest til den overvældende opbakning og hype, han har mødt fra sine mange fans, er han i dag ude med singlen “Cannelloni og Kød”, der med funky riffs, stramme trommer og et catchy omkvæd skriver sig ind i et imponerende repertoire af folkelige hits.

Benjamin Hav lyder generelt stærkere end nogensinde før i selskabet med liveorkesteret Familien, der flankerer ham både på scenen og på singleudgivelsen. Kærligheden til fællesskabet og de familiære følelser skinner også klart igennem hos Hav, der selv beskriver den ekstraordinære glæde således:

Det her live-show er stukket fuldstændigt af! Det er blevet et uendeligheds horn af eksplosioner i de små hjerter landet rundt. Familien er en bevægelse der allerede nu tæller flere tusind mennesker. Der er ikke længere tale om koncerter. Det er familiefester. En familie af folk der forstår at livet handler om at hylde og fejre den ekstraordinære glæde. En ekstrem form for glæde der bor i os alle, og kan vækkes hvis man giver slip, og deltager i livet. Vi, Benjamin Hav & Familien, siger: kom med os, nu skal vi vise dig noget du vil elske.

Lyt til “Cannelloni og Kød” på Spotify lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com