fbpx

Daniel Joy befinder sig mellem ensomhed og tosomhed

Foto: Josefine Nissen (Pressebillede)

Den spirende artist Daniel Joy skriver følelsesladet popmusik med sprøde melodier og dansevenlige beats.

Aarhusianske Daniel Joy producerer klassisk popmusik med stort P og skyder efter hitlisterne med hans catchy og dansable numre. Nu har han smidt en ny single på gaden, nemlig den tempofulde “Need You To Stay”. Nummeret handler om de modstridende følelser, der kan være i et parforhold, hvor Daniel Joy sætter ord på dét at finde sig i ensomhed og tosomhed på en og samme tid. Det handler om balancegangen mellem nærhed og afhængighed, om livet sammen og hver for sig. Daniel Joy sætter ord på frygten for at føle sig ensom i sin sangtekst og uddyber:

– Jeg har prøvet at være på begge sider. Jeg har været personen, der har følt sig forurettet over at blive efterladt – omend det kun var for et par timer, og samtidig har jeg også været personen, der havde dårlig samvittighed over at tage ud med mine venner eller sidde længere i studiet, fordi der sad én derhjemme og savnede mig.

“Need You To Stay” er tredje singleudspil fra den nye artist, og du kan høre den på Spotify lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com