fbpx

Den newzealandske langdistance-kvartet Yumi Zouma slipper indiepoppet single

Foto: PR

Yumi Zouma er ude med singlen “Mona Lisa” og giver endnu et glimt af deres fjerde og kommende album, der udkommer til næste år.

Det er et atypisk musikfællesskab, der ligger bag den newzealandske popkvartet Yumi Zouma. Gruppen begyndte deres musikalske rejse som et langdistanceprojekt mellem venner, som primært foregik online, eftersom medlemmerne var bosat i forskellige afkroge af jordkloden. Fra New York til London og deres fælles ophav i New Zealand formåede kvartetten alligevel at forene deres musikalske forcer, som har foregået ved at sende hjemmeproducerede optagelser og lydklip frem og tilbage mellem hinanden. Det har resulteret i flere anmelderroste albumudgivelser, og nu har Yumi Zouma altså endnu engang finpudset deres indiepoppede lyd og udgivet den charmerende single “Mona Lisa”.

Singlen er et nostalgisk popnummer, der stadig bevarer gruppens dreampoppede tendenser. Om udgivelsen fortæller Yumi Zouma:

– “Mona Lisa” var længe undervejs og kom til os stykke for stykke, så dens betydning har ændret sig undervejs og har fået ny relevans i hver ny fase af vores liv. Det er et nummer, som fordyber sig i modsigelser og usikkerheder over, at ville have én, som man måske ikke kan få. Om usikre grænser, forvirrede interaktioner, misforståelser, længsel. At forsøge at glemme en besættelse. Om at skifte mellem at miste alt håb og giver efter for besættelsen.

Du kan høre en nye single fra Yumi Zouma på Spotify lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com