fbpx

FORPREMIERE: Magnus Tempels afsøger grænserne mellem eufori og fortvivlelse på ny musikvideo til “Far to Fall”

Foto: Joakim Lambek (Pressebillede)

Den fremadstormende artist Magnus Tempels har finpudset sit elektropoppede nummer “Far to Fall” og genudgiver med en helt ny musikvideo. Vi er så heldige at kunne præsentere en eksklusiv premiere lige her.

Siden Magnus Tempels blev udvalgt til KarriereKanonen i foråret 2021 har han finpudset sit dansable nummer “Far to Fall”. På den nye produktion står nummeret knivskarpt både musikalsk og i sit budskab. “Far to Fall” er fortællingen om den vanvittige forelskelse og det øjeblik, hvor du finder ud af, hvor dybt du er faldet – på godt og ondt. Om nummeret fortæller Magnus Tempels:

– Det er vildt syret for mig at være nyforelsket faktisk nærmest hårdt, da jeg bliver skræmt, men samtidig draget af at være afhængig af en andens følelser.

Det musikalske udtryk er gennemsyret af en tung bas, som er det bærende element i sangen. Den står i kontrast til Magnus Tempels rå og forvrængede – dog sårbare – vokal. Den nye musikvideo løfter budskabet om vandvidsforelskelse, hvor vi ser Magnus Tempels bevæge sig i en nærmest manisk tilstand, mens videoen vil indkapsle, hvordan følelsen af at være forelsket kan splitte og isolere dig. På “Far to Fall” afsøger Magnus Tempels grænserne mellem eufori og fortvivlelse.

Se premieren på den nye video fra Magnus Tempels lige her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com