fbpx

Heartland tilføjer 11 navne til næste års festivalprogram

Foto: M.I.A. // (PR)

Når Heartland Festival 2022 løber af stablen den 2.-4. juni, vil man blandt andet kunne opleve John Fogerty, Benjamin Hav og Trentemøller.

Der er allerede god grund til at glæde sig til festivalsæsonen i 2022, og Heartland har i dag offentliggjort 11 gode grunde mere. Den fynske festival løfter nemlig sløret for en masse nye navne på næste års program, hvor man blandt hovednavnene finder kunstnere som John Fogerty, der var frontmand i det legendariske band Creedence Clearwater Revival, samt den britiske hit-rapper M.I.A. og eklektiske Grimes, som optræder med audiovisuelt DJ-sæt. 

På næste års festival vil man også kunne opleve danske stjerner såsom Trentemøller eller Benjamin Hav, som traditionen tro optræder med husbandet Familien. Derudover rummer programmet også kunstnere fra det danske vækstlag såsom Dopha, der i år vandt Carl Prisen for Årets Talent, og Joyce, der bliver ved med at imponere med deres højenergiske indierock. Heartlands direktør og musikchef fortæller om dagens annoncering:

– Det er i festivalens kerne at præsentere et spændende, internationalt line-up, og jeg er meget glad for, at vi i dag kan præsentere så stærke tilføjelser til programmet, der uden tvivl kommer til at give publikum noget, de kan synge med på, fordybe sig i og ikke mindst feste til.

Du kan se alle dagens programtilføjelser forneden:
John Fogerty
M.I.A.
Grimes
Caroline Polachek
Trentemøller
L’Impératrice
Benjamin Hav & Familien
Spellling
Billie Marten
Dopha
Joyce

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com