fbpx

History of Sugar dykker ned i den sociale usikkerhed

Foto: Mike Højgaard (Pressebillede)

Det dansk/amerikanske indieband er ude med singlen “Plywood Confidence”, der gæstes af den grønlandske sanger og skuespiller Nive Nielsen.

Indiepoptrioen History of Sugar har netop sluppet singlen “Plywood Confidence” sammen med sanger og skuespiller Nive Nielsen, der synger med på den dystre popduet. Sangens tematik tager udgangspunkt i den ængstelse og usikkerhed, som man kan rammes af på dansegulvet, mens de andre danser selvsikkert videre. Netop den kontrastfulde dynamik mellem nummerets dansable vibes og de underliggende melankolske toner komplimenterer den stærke duet og sætter de ellers opløftende Bee Gees-falsetharmonier i et nyt og mere dunkelt lys.

Den mystiske billedside til sangen er nøjagtig lige så kontrastfuld som musikken. Musikvideoen er optaget på en gammel togstation i Langå og veksler mellem syrede danseklip, glitrende diskokugler og iskolde lip-syncs i drømmeagtige lyssætninger. Lyt til “Plywood Confidence” og tjek den tilhørende musikvideo ud på YouTube lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com