fbpx

I feltet mellem musik, film og performance finder du sensuelle Dame Dearest

Foto: Amanda Bødker (Pressebillede)

Den musikalske persona Dame Dearest placerer sig direkte i rampelyset med singlen “Seducing My Life Away”.

Bag det musikalske alias Dame Dearest står skuespiller, komponist og sanger Emma Sehested Høeg, der netop har debuteret med sin første single nogensinde “Seducing My Life Away”. Nummeret er produceret i samarbejde med Viktor Dahl og Rasmus Juncker og tilsammen har de skabt en både nostalgisk og tidsløs single.

Musikken ledes af solistens forførende og nærværende stemme i et soul-poppet lydunivers, der med en sensuel energi inviterer lytteren ind i en varm og dybfølt oplevelse. Med et både storladent og skrøbeligt udtryk viser Dame Dearest sig som en funklende diamant, hvor du ikke kan adskille den romantiske diva-persona fra den forføreriske musik. Dame Dearest bevæger sig nemlig i et uadskilleligt felt mellem musik, film og performance, og netop derfor skal du give dig i kast med at se den forførende og sjælelige musikvideo, når du hører den nye single lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com