fbpx

Ida Marie blander melankolske lap steels med bølgesvulp fra Aarhus Havn på nyt singleudspil

Foto: Anne Martine Aaberg (Pressebillede)

Aarhusianske Ida Marie er ude med singlen “Kaptajn For To”, der kredser om dagbogsoptegnelser fra det unge voksenliv.

Den danske DIY-artist Ida Marie er efter flere års kreativitet på et lille kollegieværelse klar med det første singleudspil fra hendes kommende debutalbum, der lander i løbet af næste år. Den unge aarhusianer skriver, synger, indspiller og producerer selv sine sange, og lytteren bliver derfor også inviteret ind i et vildt intimt og personligt rum på sangen “Kaptajn For To”, der handler om at forlade en kærlighedsrelation, man i alt for lang tid har været kaptajn for.

Ida Maries univers trækker tydelige tråde til dansksprogede poppoeter som Katinka og har den narrative identitet placeret helt i centrum. Med ganske få underspillede elementer i arrangementet guider Ida Marie lytterens fokus mod lyrikken, mens subtile atmosfæriske lydflader støtter blidt op om den umiddelbare og ikke-indpakkede vokalføring. Der er ingen tvivl om, at Ida Marie ved, hvad hun vil, og du kan lytte til resultatet i form af “Kaptajn For To” på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com