fbpx

Indie-kvartetten PIPI lyder som sure englændere på deres nye single

Foto: Bertil Rosenkrands Mathiesen (Pressebillede)

De danske indierockere har netop udgivet den inderlige kærlighedssang “Lad Mig Holde Dine Tanker For Dig” og varsler endnu mere ny musik.

PIPI synger om den desperate kærlighed på deres nye single “Lad Mig Holde Dine Tanker For Dig”, der udgives som optakt til deres første headliner-koncert på RUST den 18. februar 2022. Det charmerende indieband lyder som en dansksproget krydsning mellem The Cure og TV2, og den nye singleudgivelse fortsætter det tårnhøje niveau, som de fire gutter lagde ud med på debut-EP’en ROD fra sidste år.

Bandets kompromisløse måde at beskrive den ikke-gengældte kærlighed på emmer af en ungdommelig nerve og knytter sig samtidig til deres nostalgiske forkærlighed for britisk rockmusik. Gruppens forsanger Frej Darger beskriver sangens tematik således:

– Jeg havde lige set filmen ’24 Hour Party People’ om Hacienda, Factory, Joy Division og en masse sure englændere. Så jeg var sådan lidt ’sur englænder’-agtig.

Lyt til “Lad mig holde dine tanker for dig” på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com