fbpx

Innovative Artist Academy er til dig, der drømmer om en fremtid i musikbranchen

Foto: Stock

Går du med en ambition om at gøre musikdrømmen til virkelighed? Innovative Artist Academy er Nordens største musikbrancheforløb for artister, sangskrivere og producere.

Det kan være svært at navigere rundt i musikbranchen og finde ud af, hvordan man som artist, sangskriver eller producer skiller sig ud fra mængden og får fart på sin musikkarriere. På Innovative Artist Academy kan du få hjælp til at finde ud af, hvordan du bedst muligt slår igennem på den danske musikscene. Kurset er skræddersyet til dig, der vil have en fod indenfor musikbranchen, og som vil have værktøjer til, hvordan du udvikler dig som artist. Tidligere kursist Johanna Nielsen fortæller om forløbet:

Det her forløb udvidede mit perspektiv på, hvordan jeg som artist kan udvikle mine professionelle og kunstneriske mål og visioner. Jeg anbefaler det her kursus til enhver, der godt kunne tænke sig at komme tættere på branchen og at møde en masse andre innovative og kreative kunstnere.

Om forløbet

Innovative Artist Academy er et kompetancegivende karriereforløb, der finder sted i Roskilde og i Aarhus. Forløbet består af seks moduler, hvor du får kendskab til musikbranchens mange facetter, får sparring af vores dygtige undervisere og får mulighed for at udvide dit netværk. Undervisningen omhandler alt fra branchekendskab og pladekontrakter til sangskrivning, PR, markedsføring og meget mere. Underviserne på Innovative Artist Academy er erfarne branchefolk, der er specialiseret indenfor forskellige områder i musikindustrien. Ved forløbets afslutning for du et kursusbevis, som er godt på dit CV.

Tilmeldingsfristen til forårets forløb er søndag den 28. november. Du kan læse mere om forløbet og tilmelde dig her, hvis du ønsker at kickstarte din drømmekarriere indenfor musikbranchen.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com