fbpx

Jada annoncerer kommende singleudgivelse

Foto: Nikolaj Gyldenløve (Pressebillede)

Den danske popsensation følger op på gårsdagens Royal Arena-nyhed med annonceringen af singlen “Something To Say”, der lander på fredag.

Danske Jada deler rigtig mange gode nyheder i øjeblikket. Som om en kommende nattekoncert på Orange Scene ikke var nok, så væltede hun os bagover i går med annonceringen af hendes 2022-koncert i Royal Arena, og på fredag følger hun op med sin nye single “Something To Say”.

Sangen udgives dermed også samme dag, hvor Jada spiller sin første store arenakoncert i aarhusianske ACC, og netop det sammentræf er også noget, som hun ser frem til:

Jeg glæder mig helt vildt til at denne her sang kommer ud og at det så er samme dag som jeg skal spille min første store headliner koncert er bare så vildt fedt, jeg glæder mig så meget til at se folk bevæge sig til denne her sang og synge den sammen med mig.

Singlen “Something To Say” tager udgangspunkt i oplevelsen af at være følelsesmæssigt langt væk fra et menneske, man gerne vil være tæt på. Jada udtaler selv følgende i forbindelse med den kommende singleudgivelse:

Sangen handler om at være i en relation til et andet menneske, men hvor der er opstået en afstand. Nogle gange kan man føle en helt overvældende og frustrerende længsel efter at høre den andens tanker og følelser, og sangen handler om at få den anden til at sætte ord på de ting. Det er en sang om at ville helt tæt på og om intimitet, tiltrækning og om at man er nødt til at sige de svære ting højt.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com