fbpx

Jada annoncerer sin største headliner-koncert nogensinde

Foto: Jada på by:Larm Festival // Freja Schaloffsky

Pop-kometen Jada er ofte blevet kaldt Danmarks næste internationale stjerne, og nu beviser hun det med annonceringen af en solokoncert i Royal Arena.

Lige som hun stod over for en optræden på Orange Scene, blev Jadas raketlignende karriere bremset af pandemien. Hendes fans (og dem er der mange af) har derfor ventet længe på at kunne opleve den danske popstjerne på en scene af den kaliber, hun indtil videre har bevist, hun fortjener. Det er derfor rigtig godt nyt, når Jada i dag annoncerer en koncert i intet ringere end Royal Arena. Om koncerten udtaler hun:

– At jeg skal spille et så gigantisk sted som Royal Arena er muligt fordi jeg har verdens bedste fans, verdens bedste hold. Og min plan er at takke dem og fejre, hvor langt vi er kommet sammen ved at give dem en oplevelse den aften, som vi aldrig vil glemme!

Koncerten finder sted den 11. november 2022 og billetsalget åbner på fredag den 12. november klokken 10.00. Hvis man ikke kan vente så længe, kan Jada i denne weekend opleves i ACC, Aarhus eller hvis man har været så heldig at få fat på en billet til det udsolgte show i KB Hallen. Ellers kan Jada også opleves på Roskilde Festival 2022, hvor hun for tredje gang er blevet booket til Orange Scene. Vi krydser fingre for, at tredje gang er lykkens gang.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com