fbpx

Jessica Wilde fortsætter sin selverkendelsesrejse på ny trip-hop single

Foto: (PR)

Hver sang fra Jessica Wildes kommende album er som en side i en dagbog, og den nye single “LA Boy” er fortællingen om et tumult forhold.

Britiske Jessica Wilde kan snart løfte sløret for sit ambitiøse debutalbum, som præsenterer sangerinden og sangskriveren gennem en række numre, der hver skal opfattes som en side i en dagbog. Albummet berører afhængighed, giftige relationer, rejsen igennem det hele og hvordan det er, at være på den anden side. Seneste side af dagbogen kommer i form af singlen “LA Boy”, der handler om et forhold, der er utroligt tumult på godt og ondt. Nummeret er en utroligt nuanceret beretning af forholdets op- og nedture, der fortælles gennem teksttunge vers, som halvt rappes og halvt tales, mens en soulfuld bas arbejder i sammenspil med et lo-fi trip-hop beat. Selv fortæller Jessica Wilde om sangen:

– Jeg havde en hvirvelvind af et forhold med en fyr fra LA, som kun var her på en to-ugers ferie og han fejede mig op lige så hurtigt, som han gav slip på mig. En kort romance, men som havde en afgørende rolle i min rejse til at blive ædru. Sangen fortæller det hele…

Du kan lytte til “LA Boy” på Spotify her.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com