fbpx

Lucky Lo udgiver ny single og annoncerer kommende debutalbum

Foto: Benjamin Tarp (Pressebillede)

Den spændende indiepopper Lucky Lo er ude med singlen “Mary Mind”, der balancerer mellem livsbekræftende håb og dystre billeder af menneskehedens indflydelse på miljøet.

Det er ingen hemmelighed, at vi er blevet ret så glade for svenske Lucky Lo, der væltede os bagover med en magtdemonstration af en koncert på årets UHØRT Festival. Den nu københavnerbaserede artist laver virkelig spændende indiepop med et sjældent potentiale, der følger sin helt egen formel og ikke lyder som noget andet. I dag er hun ude med singlen “Mary Mind” og annoncerer desuden sit kommende debutalbum Supercarry, der lander i sin fulde længde den 25. marts næste år. “Mary Mind” følger op på den seneste single “Sunrise/Sunset” og en række andre solide udspil, der gør den kommende plade til én af de udgivelser, vi glæder os absolut mest til i 2022.

Udover at være en virkelig stærk og fængende alt-poppet sag, så er “Mary Mind” også en sang med et utrolig vigtigt budskab. Bag de håbefulde toner gemmer der sig nemlig nogle en dystopisk, men reel erkendelse af, hvordan den destruktive menneskehed påvirker naturen i en forkert retning og således står bag de tragiske klimaforandringer. Gennem en dynamisk udvikling fra den blide intro til det storslåede omkvæd udfolder Lucky Lo sin særprægede vokal, mens musikken og lyrikken går op i en højere enhed.

Selv udtaler hun følgende om sit nye singleudspil:

Jeg kan godt lide at have en balance mellem det barske og det sorgløse i mine sange. I sin essens handler sangen om klimaforandringer, og hvordan vi er nødt til at tænke over, hvad vi gør ved vores planet.

Lyt til “Mary Mind” på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com