fbpx

Marianna Winter på færøsk TV i fabelagtig performance

Foto: Hanna Vang (Pressefoto)

R&B-sangerinden optrådte i det færøske program Í Luftini med singlen “BMM”.

Den færøsk-amerikanske sangerinde Marianna Winter udgav for nyligt singlen “BMM”, som vi var så heldige at få lov til at præsentere som det første medie. Nu har R&B-divaen optrådt live på færøsk fjernsyn med nummeret, hvor det får en helt ny dimension. Winters TV-optræden skete i forbindelse med et indslag om Faroe Music Export, som er et initiativ, der retter spotlyset mod talentfulde musikere fra Færøerne, så resten af verden også kan nyde godt af det.

Live-performancen er nu frit tilgængelig på YouTube. Her ser man Marianna Winter, der lader til at være i sit rette element, mens et ualmindeligt velspillende band højner den i forvejen groovy single. Alle musikerne har en åbenlys kemi, og Winter virker utroligt komfortabel, når hun ejer scenen.

Du kan se live-performancen på YouTube her.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com