fbpx

Multiinstrumentalist Alfie Templeman udgiver opløftende single med flot musikvideo

Foto: Lillie Eiger (Pressebillede)

Den selvlærte multiinstrumentalist Alfie Templeman udgav i går aftes singlen “3D Feelings”, der forfører med et lækkert guitarriff og god stemning.

Hvem siger, at de bedste sange altid udkommer om fredagen? Britiske Alfie Templeman udfordrede i hvert fald denne idé, da han i går aftes løftede sløret for den nostalgiprægede pop-ørehænger “3D Feelings”, der udkom med en tilhørende musikvideo. Sangen spreder godt humør fra starten med et legende guitarriff og en nostalgipræget synthesizer, der leder ind i versets trommegroove, og den gode stemning fortsætter hele sangen igennem.

Alfie Templeman er noget af et naturtalent, der med sine blot 18 år spiller intet mindre end ti forskellige instrumenter, hvilket er imponerende nok i sig selv, indtil man så finder ud af, at han er selvlært. Selv fortæller den unge multiinstrumentalist om sangen:

– “3D Feelings” handler om at blive mindet om sit tidligere selv på forskellige måder. Uanset om det er objekter eller mennesker, er det alt sammen ting, vi får en deja vu-oplevelse fra. Vi bliver mindet om følelser, vi engang følte igennem dem, og de følelser rammer bare og kan ikke kontrolleres. Det kan være en trøstende oplevelse eller en smertefuld en, men uanset hvad tager den dig med det samme tilbage til en følelse, du engang følte, og det kan være så kraftfuldt.

Netop dette tog vi også en snak med ham om, i dette interview fra tidligere på året.

Du kan lytte til “3D Feelings” på Spotify her, eller se den flotte musikvideo på YouTube her.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com