fbpx

Musikagenturet smash!bang!pow! lancerer ny dansk tredagsfestival på Frederiksberg

Foto: PR

Til sommer kan du opleve en helt ny musikfestival i Søndermarken på Frederiksberg, når SYD FOR SOLEN løber af stablen for første gang.

Det prominente musikagentur smash!bang!pow! har netop annonceret den nye musikfestival SYD FOR SOLEN, der vil blive afholdt for første gang den 10.-12. juni i Søndermarken på Frederiksberg til næste år. Festivalens program offentliggøres i løbet af den næste måned og kommer både til at indeholde danske og internationale navne.

Agenturets CEO Nikolaj Thorenfeldt udtaler følgende om den kommende festival:

– SYD FOR SOLEN kommer til at indtage et af byens allerbedste og smukkeste udendørsområder, Søndermarken på Frederiksberg. Stedet kommer til at danne en perfekt ramme om de musikalske oplevelser, vi vil give folk. Siden Adam Oehlenschläger i det 18. århundrede havde sin daglige gang i parken, har Søndermarken været et sted, hvor folk har kunne søge fordybelse og gå på opdagelse. En så ikonisk og historisk have fortjener at være samlingspunkt for en festival, der kan respektere og måske endda ligefrem bidrage til de fortællinger, den bærer i sig.

Festivalen vil desuden have plads til op mod 15.000 gæster per dag, og billetsalget sættes igang sammen med de første artistannonceringer.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com