fbpx

Raghd byder op til dans hjemme i sit køkken

Foto: Josef Ingmår (Pressebillede)

Det svenske multitalent Raghd udgiver den drømmende kærlighedssang “Kitchen”.

De fleste kender følelsen af den der person, der forvandler hjemmets velkendte omgivelser til scenen for den helt store kærlighedshistorie. For Göteborg-baserede Raghd er denne scene nok nærmere et dansegulv, hvilket udtrykkes på den nye single “Kitchen”, hvor hun byder sin udkårne op til dans. På den nye single går den svenske sanger, rapper og producer i en ny musikalsk retning, hvor lyden er mere drømmende og flydende end på de tidligere udgivelser. Selv fortæller Raghd om det nye nummer:

– “Kitchen” handler om at være nyforelsket, tanken af at man finder nogen som er et perfekt match til en selv og at sætte pris på de små ting, man gør sammen – som at danse sammen i køkkenet.

Du kan lytte til “Kitchen” på Spotify her.

Tags:
Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com