fbpx

Smukfest smider 10 danske navne på sommerens festivalplakat

Foto: Drew Sycamore // Petra Kleis (Pressebillede)

Smukfest pryder næste års festivalprogram med 10 stærke navne fra den danske musikscene – heriblandt DMA-vinderne Drew Sycamore og Andreas Odbjerg.

Smukfest følger op på den seneste programtilføjelse af verdensikonet Justin Bieber med 10 nye danske navne, der føjes til et i forvejen stjernespækket musikprogram. Blandt de nye annonceringer er de både Drew Sycamore og Andreas Odbjerg, der begge hev to priser med hjem til weekendens Danish Music Awards.

Er du den heldige indehaver af en billet til Skanderborgfestivalens legendariske arrangement i Bøgeskoven, kan du også glæde dig til Danmarks popdronning Jada, der har overtaget den danske popscene med storm og for alvor er ved at indtage det internationale musikmarked.

Samlet liste over dagens annonceringer:
Andreas Odbjerg
Christopher
Drew Sycamore
Freja Kirk
Fyr og Flamme
Gnags
Hjalmer
Jada
Lis Sørensen
Thomas Helmig

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com