fbpx

The Blaze-medlem udgiver debutalbum som soloartist

Foto: Sofiane Boualia (Pressebillede)

Den franske artist Enfant Sauvage er ude med sit debutalbum og afslutter sin smukke videotrilogi.

Den franske producer og videokunstner Guillaume Alric er nok bedst kendt fra den prisbelønnede elektroduo The Blaze, men er for nyligt debuteret som soloartist under navnet Enfant Sauvage. Han har netop udgivet sit debutalbum Petrichor sammen med en rørende video til sangen “Force Field”, der samtidig afslutter en ambitiøs og særdeles veludført videotrilogi.

I den nye video følger vi et passioneret kærlighedsforhold mellem to mennesker, der overgiver sig til hinanden i følelsesladede scener med den smukke franske natur som visuelt bagtæppe. Alric udtaler selv følgende om trilogiens afslutning:

“Force Field” er den sidste del af trilogien, der skildrer to unge hovedpersoners blomstrende romance med det franske landskab som baggrund. “Force Field” er det øjeblik, hvor kærligheden heler sår, og spreder sine vinger, og hvor to mennesker giver sig selv friheden til at acceptere, hvad de virkelig føler. Tårerne flyder, og hovmodet forsvinder, i en vild tur i et flammende tusmørke.

Tjek videoen til “Force Field” ud på YouTube lige her og giv efterfølgende resten af albummet et gennemlyt på Spotify lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com