fbpx

The Rumour Said Fire er ude med ny dansksproget single

Foto: Anne Mortensen (Pressebillede)

Det ikoniske indieband er ude med første udgivelse siden 2019 i form af den dansksprogede single “Taler Tempoet”.

Det danske indiefolk-band The Rumour Said Fire, der tilbage i 2009 slog igennem med landeplagen “The Balcony”, har netop sluppet en ny single “Taler Tempoet”. Der har ellers været stille fra gruppen siden 2019, hvor de slap deres seneste singleudspil “Retaliation”, men nu er de omsider aktuelle og endda i et fornyet format.

Besætningen er nemlig skåret ned til frontpersonen Jesper Lidang og guitaristen Søren Lilholt, ligesom de engelske tekster er skiftet ud med modersmålet på “Taler Tempoet”. Sangen er desuden lavet sammen med den danske singer/songwriter eee gee, som også synger med på nummeret.

Den fornyede bandenergi mærkes tydeligt, og sangen virker både ærlig og umiddelbar. Man kunne derfor håbe på, at singlen markerer starten på et nyt kapitel, og at vi kommer til at høre mere fra Lidang og Lilholt i fremtiden. Vi er i hvert fald vilde med det behagelige folkunivers, der står knivskarpt på “Taler Tempoet”, som du kan lytte til på Spotify lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com