fbpx

thedailyxrcise udgiver skræmmende men smuk debut-EP

Foto: Andreas Holmby (Pressebillede)

Den eksperimenterende elektroniske kunstner thedailyxrcise følger op på sin debutsingle med yderligere to numre, der er mindst lige så grænsesøgende som det første.

For nylig kunne guitarist og producer Martin Zacho løfte sløret for sit nye soloprojekt thedailyxrcise med offentliggørelsen af singlen “Be Around” og dens tilhørende musikvideo. Nu har den grænsesøgende kunstner udgivet debut-EP’en A. Compromise, som udover debutsinglen introducerer os til to nye numre i form af “Interlude No. I” og “Brain Nest”.

I projektet thedailyxrcise har Zacho trukket på sine erfaringer fra både det improvisatoriske jazz-miljø, hvor han i flere år har spillet i diverse konstellationer, men også sin uddannelse som programmør. Mødet mellem de forskellige baggrunde er endt ud i dystre elektroniske sequencere, skarpe dissonanser, blide blæsere og en tilbagelænet vokal. Selv fortæller thedailyxrcise om EP’en:

– Det har føltes som en enormt sårbar position, hvilket kun er blevet forstærket af, at jeg i størstedelen af processen har arbejdet alene, så jeg glæder mig derfor ovenud til at dele resultaterne.

Du kan høre A. Compromise på Spotify her.

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com