fbpx

Tidligere rapper debuterer som synthpop-artist

Foto: Freja Jeppesen (Pressebillede)

Den kun 20-årige danske artist Manikin, der tidligere har rappet under navnet KETA, viser enormt potentiale på sin ultrapoppede debutsingle “Bittersweet”.

Manikin er et spritnyt navn på den danske popscene. Han har tidligere været aktuel under rappernavnet KETA, men har nu fundet sin helt egen skæve poplyd som Manikin på debutsinglen “Bittersweet”, der netop har set dagens lys.

Manikin er en ægte DIY-artist, der skriver, producerer og mixer på egen hånd, og som har skabt et virkelig spændende uforudsigeligt popunivers. Med disco-klingende synths og referencer til blandt andre Thomas Troelsen og Vinnie Who har den kun 20-årige artist meldt sin ankomst og givet sit helt eget bud på, hvordan popmusik kan lyde.

Der er noget lidt mystisk over den unge artist, som virkelig har tændt os, og vi glæder os derfor til at følge med på rejsen. Lyt til “Bittersweet” på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com