fbpx

VEGA-aktuelle Jordan Rakei udgiver livessessions fra Metropolis Studios

Foto: Joseph Bishop (Pressebillede)

Jordan Rakei, der spiller i VEGA til foråret, er ude med to følsomme liveudgaver af sange fra sit seneste album.

Den London-baserede soulpopper Jordan Rakei udgav tilbage i september albummet What We Call Life, der siden udgivelsen har toppet et hav af prominente hitlister og været i radiorotation på BBC 6. Nu er den newzealandske multiinstrumentalist aktuel med to livesessions, der er optaget i det ikoniske studie Metropolis i London.

Liveoptagelserne udgives som optakt til den kommende verdensturné, der blandet andet bringer den hypede soulartist forbi det københavnske spillested VEGA den 12. april 2022. De to livesessions tager udgangspunkt i sangene “Family” og “Send My Love”, der begger stammer fra det seneste album, og som desuden er blandt de mest populære numre fra udgivelsen.

Varm op til den kommende VEGA-koncert med Jordan Rakeis nye livesessions, som du kan lytte til på Spotify lige her.

Tags:
Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com