fbpx

Esben svane deler rørende titelsang fra debutalbum

Foto: (PR)

Esben Svane er ude med titelsangen “Ikke Et Ord”, der rummer en tungsindig tematik omkring hans mors kræftsygdom.

Som tidligere trommeslager i A Friend In London, Den Fjerde Væg og Ulige Numre er Esben Svane mildest talt en erfaren musiker i det danske musikliv. Som soloartist debuterede han med EP’en Du Valgte Mig, som Esben Svane nu bygger videre på med konceptalbummet Ikke Et Ord, der udkommer næste forår. Albummet er tiltænkt som tre sammensatte EP’er, der afsøger temaerne forfald, død og kærlighed.

Titelsangen, som Svane udgiver i dag, beskriver følelserne i tiden under hans mors kræftforløb. Han fortæller følgende om udgivelsen:

Min største frygt har altid været at miste mine forældre, og da min mor havde kræft, kom både døden og frygten for at miste hende meget tæt på. Det var forfærdeligt at være i for os allesammen, så denne sang er til min mor, men også til alle andre derude, som enten selv er syge eller er pårørende til familiemedlemmer med kræft.

Lyt til “Ikke Et Ord” på Spotify lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com