fbpx

Indielegenderne Band of Horses deler andensinglen fra nyt album

Foto: Stevie & Sarah Gee (Pressebillede)

Band of Horses er snart klar med deres sjette studiealbum og varmer op med nyt singleudspil.

Det ikoniske indierockband Band of Horses udgiver deres sjette album Things Are Great den 25. januar, hvorefter de drager på en omfattende turné, der blandt andet bringer den amerikanske kvintet forbi KB Hallen den 26. januar. I dag er de ude med singlen “In Need of Repair”, der følger op på “Crutch” og således er deres andet singleudspil fra den kommende plade.

På “In Need of Repair” synger bandets forsanger og grundlægger Ben Bridwells om kærlighedsbrud og erkendelsen af, at man er nødt til at rette op på det, der føles helt forkert. Den musikalske indpakning er relativt simpel og indikerer en tilbagevenden til gruppens tidlige lyd, samtidig med at man tydeligt kan mærke bandets fornyede energi.

Imens du venter på det kommende album, kan du lytte til “In Need of Repair” på Spotify lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com