fbpx

Michael Williams – DRÅBEN FESTIVAL

Foto: PR
Venue: Copenhagen Distillery
Dato: Lørdag den 4. december 2021

Lørdag den 4. december åbnede den selvskabte hiphop-podcast ‘Dråben’ produceret af Emil og Loui sammen med musikmagasinet Gaffa for første gang op for endagsfestivalen, “Dråben”. De havde samlet fire spændende og etablerede rappere fra Danmark og Sverige på scenen ved Copenhagen Distillery. Vi sendte to anmeldere afsted og oplevede en lang aften med intime og energiske koncerter, som alt i alt blev en stor og festlig succes.

No review box found! Insert a valid box ID.

Op til koncertstart, havde jeg snakket med flere unge deltagere, som alle så frem til Michael Williams koncert. Det blev også tydeligt, da man mærkede den tunge bas for første gang og alle løb ind til scenen for at medvirke i den tilkommende fest. Michael Williams også kendt som “ham den sorte” eller “zigger din mor” kom på scenen med hans loyale ven “Hafla Kongen”, egen DJ og en gut, hvis eneste formål var at danse og hype folk op. Koncertens hovedsagelige formål var ren fest og allerede inde i den anden sang, bedte Williams publikum om at gå ned på hug, få slukket alt lyset i rummet, for så at gå amok til droppet. Han udviste en utrolig evne til at kontrollere og medrive publikum til hans tunge sange og effekten med lyset, har jeg endnu ikke set før. Til sangen “Shoota” bød Michael Williams hurtigt op til moshpit, med en lille disclaimer omkring Travis Scotts seneste ulykke. Dette var dog ikke nødvendigt, da der kun var en lille portion af publikum som tog invitationen til sig. Alle hoppede dog med til den energiske sang med den hårdtslående bas og jeg blev selv tabt derinde i vildskaben. I løbet af koncerten gik rapperen selvsikkert rundt på scenen og samarbejdet mellem hans venner og ham selv fungerede godt. Der var flere dialoger mellem vennerne på scenen og på et tidspunkt hoppede “Nougat-godten” (danseren) ned i midten af et moshpit, hvilket igen prydede til den energifyldte stemning. Et af koncertens højdepunkter var på sangen “Lil Ting”, hvor rapperen Baby Bino, fra samme miljø, kom på scenen og rappede sit vers. Et velkendt nummer i salen, som fik damerne og andre til at danse lidt ekstra, mens resten hoppede. Igennem koncerten var Williams desværre lidt off beat på nogle af hans nye sange og der blev højst sandsynligt skabt for mange moshpits, vil nogle af de mere stillestående publikum mene. Alligevel var der god kemi mellem ham og publikum og det blev en meget intim og vild koncert.

– Skrevet af Emil Gjedsig Høgh

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com