fbpx

Phoebe Bridgers udgiver Tom Waits-cover

Foto: Olof Grind (Pressebillede)

Den LA-baserede indiesensation Phoebe Bridgers har netop smidt et rørende cover af det legendariske Tom Waits-track “Day After Tomorrow”.

Amerikanske Phoebe Bridgers har på rekordtid væltet den internationale indiescene med sin hypede altpop, der har skabt musikalske kuldegysninger over hele verden. Hendes seneste plade Punisher fra 2020 medførte fire Grammy-nomineringer, ligesom hun har turneret verden rundt og spillet på nogle af klodens mest prominente festivalscener. Phoebe Bridgers er med andre ord blevet et ikonisk singer/songwriter-navn, som er svært ikke at lægge mærke til på trods af den enorme mængde af stærke udspil fra hendes musikalske kollegaer.

I løbet af 2021 har hun lidt overraskende udgivet en række coverversioner af andre artisters sange, og det nyeste skud på stammen i den forbindelse er Tom Waits’ “Day After Tomorrow”, som hun har gjort til sin helt egen. Resultatet er en virkelig fin udgave med nerverne ude på tøjet, en spændende dynamisk udvikling og et rørende kor, der bakker op om Phoebe Bridgers smukke vokalføring.

Lyt til “Day After Tomorrow” på Spotify lige her.

Mads Vadsager
madsvadsager@bandsoftomorrow.com