fbpx

PREMIERE: Indie-kvartetten PIPI deler 80’er rocket single

Foto: Bertil Rosenkrands Mathiesen (Pressebillede)

I morgen udgiver de danske indierockere singlen ”Fanget i noget flot” og annoncerer samtidig deres kommende debutalbum. Vi har fornøjelsen af at kunne præsentere en eksklusiv premiere på nummeret, som du kan høre lige her.

Med et både poleret og skævt udtryk sætter danske PIPI ord på den følelse, det er, at være fejlagtigt forelsket. Nummeret “Fanget i noget flot” byder på 80’er rocket nostalgi med forsanger Frej Dargers brogede vokal, fængende guitarlicks og et ekstremt ørehængende omkvæd. Om nummeret forklarer Frej Darger:

At være forelsket i nogen er jo superdejligt, men fuck hvor er det nederen, hvis vedkommende har en kæreste, eller det ikke er gengældt – eller hvis man selv synes det er en lidt dårlig idé, men ikke lige kan gøre for sine følelser.

“Fanget i noget flot” teaser samtidig for de danske indierockeres længeventede debutalbum, der udkommer til februar 2022. Siden gruppen debuterede med deres EP ROD har de manifesteret sig på den danske musikscene med deres karakteristiske lyd. Med et musikalsk repetoire, der er fyldt med kontraster, har PIPI præsenteret et energisk og melodiøst indie-poppet univers, der er ligeså opløftende, som det er melankolsk.

Du kan høre en eksklusiv premiere på nummeret lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com