fbpx

Smukfest tilføjer seks stærke navne til festivalsprogrammet 2022

Foto: Tessa // Nikolaj Gyldenløve (Pressebillede)

Man skal ikke kimse af de tårnhøje forventningsglæder, som Smukfest stiller for næste års program. Nu har festivalen annonceret seks nye navne til den i forvejen stjernespækkede plakat!

Endnu engang følger Smukfest op på deres seneste afsløring af næste års artister, og i denne omgang er det en blandet pose bolsjer af forskellige kunstnere. Med et nostalgisk tilbageblik på 90’ernes plastikpop byder festivalen nu velkommen til popsanger og forhenværende Spice Girl-medlem Melanie C, der vel roligt kan kategoriseres som en af verdens største popstjerner.

Derudover kan du glæde dig til Danmarks ukronede rapdronning Tessa, som de sidste par år har væltet den danske hiphop-scene og som senest har taget sit publikum med storm under sin eminente koncert i K.B. Hallen.

I samme kategori af dansk hiphop løfter Smukfest sløret for det tidligere Benal-medlem og den nu ultrapopulære soloact Benjamin Hav, der indtager Bøgeskoven i selskab med liveorkesteret Familien.

I en helt anden boldgade har Smukfest også afsløret, at selveste Anders Matthesen gæster festivalen med hans folkekære standup.

Samlet overblik over dagens annonceringer:
Anders Matthesen
Benjamin Hav & Familien
Bikstok
Melanie C
Statisk
Tessa

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com