fbpx

Svenske Wilma Nea slipper ny single med tilhørende musikvideo

Foto: PR

Vi har fulgt svenske Wilma Neas musikalske rejse som soloartist siden hendes debut i 2019. Nu er den talentfulde artist ude med den nye single “Days Like This”, hvor en 60’er inspireret musikvideo medfølger.

Wilma Neas drømmende popunivers udfolder sig på en mere opmuntrende og legesyg vis på hendes nye nummer “Days Like This”, som teaser for kunstnerens kommende debutalbum This Too Shall Pass, der står til at udkomme den 4. marts 2022. De bløde poptoner akkompagneres af singer-songwriter Wilma Neas nænsomme vokal, som trækker tråde til musikalske forbilleder som Fiona Apple, Ane Brun og Kate Bush.

Det nye nummer udkommer i selskab med en 60’er inspireret musikvideo, der understøtter den svenske artists dynamiske udtryk. Videoen portrætterer Wilma Nea, som er indespærret, og afspejler den følelse at være fastlåst i gamle mønstre. Om musikvideoen fortæller Wilma Nea:

– Det var en rigtig god udladning at filme alle scenerne, især dansen. Jeg elsker den verden, vi byggede, og jeg synes, at alle scenerne virkelig har noget på hjerte og taler for sig selv. Til sidst er der for eksempel en lille sekvens, hvor jeg styrer mig selv som en marionetdukke med håndbevægelser, som jeg synes repræsenterer at tage kontrol over sit liv på en cool måde.

Se musikvideoen til “Days Like This” her eller hør nummeret på Spotify lige her.

Tags:
Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com