fbpx

SYD FOR SOLEN fuldender fredagsprogrammet

Foto: Velvet Volume // Andreas Bach (Pressebillede)

Den spritnye festival har annonceret de sidste navne til fredagens program den 10. juni, der har Liam Gallagher som hovednavn!

SYD FOR SOLEN løber af stablen fredag den 10. juni i Søndermarken på Frederiksberg og præsenterer tre dage med festivalstemning, hvor hver dag har sit eget unikke særpræg med et international hovednavn og et spændende line-up i samme genre eller tematik.

Fredagens hovednavn er som bekendt den engelske verdensstjerne Liam Gallagher, og nu følger festivalens arrangører, det erfarne musikagentur smash!bang!pow!, op med fire nye navne, som fuldender fredagsprogrammet.

Det første nye navn, du kan glæde dig til, er den danske søstertrio Velvet Volume, der uden tvivl vil skrue op for festivalen med deres rockede toner. Derudover har festivalen løftet sløret for tre britiske navne, der understøtter den røde tråd, der er for fredagens program, nemlig fokusset på de mest eminente britiske artister. Festivalen får derfor selskab af rockgruppen Foals, spoken-word-rapperen The Streets og up-coming bandet The Goa Express.

Det fulde program for festivalens første dag ser altså sådan her ud:
Liam Gallagher (UK)
Foals (UK)
The Streets (UK)
Black Honey (UK)
The Goa Express (UK)
Goat Girl (UK)
PRISMA (DK)
Velvet Volume (DK)

Endagsbilletter til festivalen koster 650 kroner og med dette stærke lineup, skal du nok skynde dig, hvis du vil være indehaver af en fredagsbillet til SYD FOR SOLEN 2022.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com