fbpx

SYD FOR SOLEN løfter sløret for fire navne til søndagens program

Foto: Jungle // Filmawi (Pressebillede)

Den københavnske festival SYD FOR SOLEN offentliggør i dag fire nye navne, når den afholdes for første gang næste år.

Så er der altså en tidlig julegave til de festivalhungrende! Den spritnye festival SYD FOR SOLEN kan i dag offentliggøre fire nye navne til søndagens festligheder. Dagens festivalpakke består af den britiske producer-duo Jungle, R&B-stjerneskuddet Erika de Casier, svenske First Aid Kit og den amerikanske soulsanger Leon Bridges. Xenia Grigat, som er programlægger på den københavnske festival, fortæller om dagens annoncering:

– Søndagen på SYD FOR SOLEN bliver fyldt med navne, der måske er forskellige i stil, men som har varme og sjæl til fælles. Leon Bridges og Erika de Casier byder på masser af tyngde og intimitet inden for moderne soul og R&B, First Aid Kits harmonier er som skabt til rammerne i Søndermarken, og Jungle slutter det hele af med den perfekte søndagsfest.

SYD FOR SOLEN forløber over en weekend, hvoraf hver af de tre dage har sit eget tema. Fredagen står i rockmusikkens tegn, lørdagen byder på lækker indie og som man måske har opfattet ud fra dagens annoncering, er søndagen fokuseret på chillet soul. Samtidig med offentliggørelsen lokker festivalen med, at der løbende vil blive annonceret endnu flere navne til programmet. Billetsalget er allerede i gang, hvor man kan købe en heldagsbillet koster 650 kroner.

Du kan se programmet indtil videre nedenfor:
Fredag den 10. juni: Liam Gallagher (UK), Black Honey (UK), Goat Girl (UK), PRISMA (DK).
Lørdag den 11. juni: The National (US), Anna Calvi (UK), Sharon Van Etten (US), eee gee (DK).
Søndag den 12. juni: Jungle (UK), Erika de Casier (DK), First Aid Kit (SE), Leon Bridges (US).

Gustav Rasslan
gustavrasslan@bandsoftomorrow.com