fbpx

Flygt med ind i Tilflugts inderlige univers til Bands of Tomorrows Uimodståelige på Dexter

Foto: Ann Nilsson (Pressebillede)

Den aarhusianske femkløvers flugt fra perfektionisme og stilstand kan opleves på Dexter til februar.

Vi har på Bands of Tomorrow inviteret den aarhusianske kvintet Tilflugt til at spille til vores Uimodståelige arrangement på Dexter. Og du kan godt glæde dig. Vi har tidligere talt om bandet med rosende ord, ikke mindst i forbindelse med udgivelsen af deres single: “Dalens Bund” i marts 2021. Det produktive band, der opstod i 2020 udgav allerede debut-EP’en Om Et Mistet Anker i marts 2021, som lukker lytteren med ind i bandets inderlige og drømmende univers. Tilflugt er lyden af en intens, melankolsk men samtidig jordbunden verden der ikke mindst underbygges af forsanger Caroline Margarets oprørske vokal. Alt dette kan du opleve på Dexter lørdag den 26. februar – find facebookbegivenheden her.

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com