fbpx

Saveus udsender mørke vibrationer samt vild annoncering

Foto : PR

Efter et langt år uden specielt mange koncertoplevelser, har Saveus annonceret at de endelig kan opleves live, og har i samme forbindelse udgivet sprød ny single!

Frontmanden bag Saveus, med det borgerlige navn Martin Hedegaard, har i dag annonceret hans hidtil største headliner shows, som vil blive opført til november 2022 i henholdsvis Aarhus Congress Center og Royal Arena i København. I samme forbindelse er Saveus også klar med udgivelsen af singlen “Dark Vibrations”, som er tredje single fra det kommende album Rainman.

Saveus er kendt for både spændende musik og energiske koncerter, og den nye single er ikke en undtagelse. “Dark Vibrations” er en medrivende single som i den grad gør, at man bliver nysgerrig på hvilke andre numre albummet Rainman komme til at indeholde. Der er i hvert fald ingen tvivl om at “Dark Vibrations” nok skal bidrage til den god stemning under de netop annonceret liveshows til efteråret! Hvis du er helt vild efter at opleve Saveus live, kan billetter bestilles via pre-sale gennem Saveus’ nyhedsbrev her eller på Ticketmaster fra den 1. februar.

Lyt til singlen “Dark Vibrations” på Spotify her.

Liv April Grandahl Theede
livapriltheede@bandsoftomorrow.com