fbpx

Smukfest annoncerer ni nye navne

Foto: HUGORM // PR

Nu er festivalsæsonen så småt begyndt at nærme sig, og vi kan godt begynde at glæde os! I denne forbindelse er Smukfest klar med annonceringen af ni nye navne.

Smukfest har lige netop annonceret ni nye navne, som vi allerede nu kan se frem til. Det drejer sig om HUGORM, der blandt andet blev nomineret til tre priser til Danish Music Awards 2021 og har lagt musik til tv-serien “GURO”, og Jung der gennem 2021 satte et stort præg på den danske musikscene med deres smagfulde og unikke lyd. Derudover vil du også kunne opleve artisterne Annika Aakjær og Martin Brygmann, og bands såsom Joyce, Østkyst Hustlers og Skagarack. Foruden dette kan du også opleve Aarhus Symfoniorsker og rock-comedy-orkesteret The Powls. Vi på Bands of Tomorrow glæder os til sommerens festivaler, og skal i hvert fald ind og høre navne såsom HUGORM og Jung.

Imens du venter kan du hoppe ind og læse vores interview med Jung lige her.

Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com