fbpx

Spot festival annoncerer 10 nye navne

Foto: eee gee // Niklas Adrian Vindelev (Pressebillede)

Nu når foråret nærmer sig, kan vi begynde at glæde os til årets SPOT Festival, der netop nu har annonceret de 10 første navne, som består af et mix af genre og et nordisk touch.

Spot Festival annoncerer i dag 10 nye navne, som skal være med til at sætte gang i festen under dette års SPOT Festival. Til foråret kan du glæde dig til at høre den de norske kunstnere duoen brenn. og det norske punkband Cosmos, samt de tre artister: Brimheim, der bidrager med humor og håb, R&B musikeren Amina og Ginne Marker, der vil spille sit anmelderroste album Ulteria. Fra popmusikkens genre kan du se frem til kunstnere som: Lucky Lo, Sauna Senere, eee gee og Zar Paulo. Derudover vil der kunne høres en sammensmeltning af de to grupper SØS Gunver Ryberg og Aarhus Symfoniorkester der spiller henholdsvis elektronisk og orkestermusik. Vi på Bands of Tomorrow ser meget frem til dette års SPOT Festival og venter spændt på annonceringen flere SPOT-navne.

Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com