fbpx

The Minds of 99 skal spille på fire store festivaler

Foto: PR

Det store hit-band The Minds of 99 er netop blevet annonceret til at spille til både Smukfest, Tinderbox, Northside og Jellinge Festival! Der er ingen tvivl om at gruppen bag bandet nok skal sætte gang i festen landet over.

The Minde of 99, som er et af Danmarks største bands, er i dag blevet annonceret til at spille til både Smukfest, Northside og Tinderbox til sommer samt Jellinge festival til foråret, og vi kan derfor allerede nu se frem til et år med masser af god musik. The Mindes of 99, der startede tilbage i 2012, er i dag et af de største bands i Danmark og er ikke blevet mindre aktuelle af den årsag. De har blandt andet mere end 178 milioner streaminger, deres singler har modtaget flere platin- og guldcertificeringer, de har vundet fem Danish Music Awards og meget mere. Derudover er de også aktuelle med deres nye album Infinity Action (læs anmeldelse), som blev udgivet i starten af januar, og som uden tvivl vil brage gennem højtalerne under årets festivalkoncerter.

Livekoncerter af The Minds of 99 har ry for at være særligt fede, og vi på Bands of Tomorrow kan slet ikke få hænderne ned over de nye annonceringer!

Imens du venter i spænding kan du læse vores anmeldelse af deres nye album Infinity Action her.

Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com