fbpx

Total Hip Replacement er kommet hjem fra Ghana med et vildt samarbejde

Foto: Ekownaad Entertainment (Pressebillede)

Total Hip Replacement er draget til Ghana og har taget et album med hjem. Første single, som er skrevet i samarbejde med high-life legenderne Kwame Yeboah og Kwashibu Area Band, er lige kommet ud.

Et af de mest aktive groove-bands i Danmark, Total Hip Replacement, har turneret meget på det afrikanske kontinent, og i Ghana især. Så meget passende er det også at deres næste plade er blevet til i netop Ghana. Her har de arbejdet sammen med den indflydelsesrige musiker og producer Kwame Yeboah der sammen med sin gruppe Kwashibu Area Band kan krediteres for at være en vigtig brik i forhold til at revitalisere high-life genren. Dette samarbejde har ført til at sangen “Smoke and Mirrors” på samme studiesession både blev skrevet og indspillet, og i fredags kunne den så blive udgivet.

Sangen er skrevet som en glædesjubel til den frihed musikerne oplevede ved at kunne være sammen og spille musik igen. Med ny kraft imellem hænderne oplevede de alle sammen et håb om bedre dage forude, efter lang tid med tvivl og passivitet. Det afspejles især af de pulserende rytmer og legefulde melodier i nummeret som varmer dig op indefra.

Sangen fløj også direkte ind på vores fredagsplayliste, og du kan gå ind og lytte til nummeret på Spotify lige her!

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com