fbpx

Black Shiny Car er i dag rullende i udtryksfuld musikvideo

Foto: Cathrine Brix (Pressebillede)

Den danske sanger og sangskriver Agnes Hartwich har i dag udgivet musikvideoen til singlen “Black Shiny Car”, der tydeligt understreger nummerets ærlige budskab.

Artisten Agnes Hartwich er i dag klar med musikvideoen til hendes aktuelle single “Black Shiny Car”, der på blot to uger allerede ligger højt på P3’s Upcoming liste. Agnes Hartwichs lyd er moderne og unik, og rummer både agressivitet, intensitet og sårbarhed, hvilket tydligt kommer til udtryk i denne single. Her viser versene hendes mere rå og upolerede side, hvor omkvædet modsat er mere poleret. Dermed indeholder sangen både et interessant element, hvor man som lytter bliver nysgerrig på mere, men har stadig det fængende omkvæd, som man nemt kan få på hjernen. Dette har også sammenhæng med sangens tekst, der, ifølge Agnes Hartwich selv, tager udgangspunkt i dengang hvor hun »gik og solgte dyre ting til gamle, rige damer i et fint københavnsk bolighus.« Dermed er sangens budskab også tydeligt stedfæstet, da den sætter et kritisk fokus på romantiseringen af penge og succes, men som samtidig også pointerer paradokset om, at det er svært at fokusere på andet som ung, der er opvokset i et kapitalistisk samfund.

Den netop udgivet musikvideo udstråler de samme elementer som sangen, og er derfor en tydelig fremhævning af budskabet. I videoen ser man Agnes Hartwich i både blåt og grønt lys samt opstillet i flere forskellige settings som alle illustrerer og understeger sangens budskab.

Se musikvideoen her.

Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com